Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : lemon

Τηλεφωνικό νούμερο : 18639025156

WhatsApp : +8618639025156

Free call

Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής

Ποσότητα παραγγελίας min : 1pc Συσκευασία λεπτομέρειες : τυποποιημένη συσκευασία για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης : 20-45 ημέρες Όροι πληρωμής : L / CT / T
Δυνατότητα προσφοράς : 30 σύνολο/το μήνα
Τόπος καταγωγής: Zhengzhou, Henan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα) Μάρκα: WANGDA
Πιστοποίηση: ISO9001 CE BIS CQC Αριθμό μοντέλου: ZMP

Λεπτομερής ενημέρωση

όνομα: μηχανή ρύθμισης τούβλου Αριθμό μοντέλου: Σειρά ZMP
Συχνότητα εργασίας: 60 (S/Time) Βάρος φορτίων: 2.2ton
Θέτοντας ικανότητα: 380 (κομμάτι/χρόνος) Ιδιαίτερα: 0-1.725 (μ)
Εφαρμόσιμος κλίβανος τύπων: Hoffman Kkiln ή 3 μέτρα διατομής του κλιβάνου σηράγγων Πρώτη ύλη τούβλου: Άργιλος, τέφρα μυγών, σχιστόλιθος, Gangue
Υψηλό φως:

stacking equipment

,

auto stacking machine

Περιγραφή προϊόντων

 

Αυτόματο τούβλο αργίλου κλιβάνων Hoffman που θέτει τη μηχανή ρύθμισης τούβλου κλιβάνων σηράγγων μετρητών Machine/3

 

 

Η παραγωγή εισάγει

 

Το αυτόματο τούβλο αργίλου κλιβάνων Hoffman που θέτει τη μηχανή ρύθμισης τούβλου κλιβάνων σηράγγων μετρητών Machine/3, η μηχανή ρύθμισης είναι σταθερό και απαιτεί λιγότερων στο διάστημα. Είναι πιό εύκαμπτο στην εγκατάσταση με τους διαφορετικούς τύπους κλιβάνων και τη διαφορετική παραγωγή, επίσης περισσότερη ευκολία για τα παλαιά εργοστάσια στην υπάρχουσα γραμμή παραγωγής μεταρρύθμισης.

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Όρος Νέος
Τύπος Κοίλος φραγμός που κατασκευάζει τη μηχανή
Πρώτη ύλη τούβλου Άργιλος, άργιλος, τέφρα μυγών, gangue άνθρακα
Επεξεργασία Φορμάροντας μηχανή τούβλου
Μέθοδος Κενός εξωθητής
Αυτόματος Ναι
Ικανότητα 11000-16000pcs/h
Εμπορικό σήμα Baoshen
Πρότυπος αριθμός ZMP
Τάση 380V
Δύναμη 55+132KW
Διάσταση (L*W*H) 6750*1880*2540mm
Πιστοποίηση ISO
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Δείκτης πλαστικότητας της πρώτης ύλης 7-15
Απώλεια στην ανάφλεξη (%) 3-15
Ποσοστό διακένωσης ξήρανσης γραμμικό (%) 3-8
Συντελεστής της ευαισθησίας ξήρανσης <2>
Περιεκτικότητα σε νερό υγρασίας (%) 16-19
Σώμα του εξωθητή χάλυβας

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Το αυτόματο πράσινο θέτοντας σύστημα τούβλου είναι κυρίως κατάλληλο για τα τούβλα συσσωρεύοντας στο μία ή δύο φορές βάζοντας φωτιά κλίβανο σηράγγων. Η μηχανή υιοθετεί ο κεντρικός έλεγχος PLC. Η μετατροπή συχνότητας ελέγχει την περιστροφή, υδραυλικοί έλεγχοι οι ανυψώνω-πέφτοντας σφιγκτήρες, και η ψηφιακή τεχνική ελέγχει το χωρισμό τούβλου. Με το πλεονέκτημα της ενέργειας - η αποταμίευση, το maintence αποδοτικότητας, το χαμηλότερο κόστος και η σταθερή λειτουργία, αυτό κρατούν τα αναπτυγμένα πρότυπα στην μπροστινή τάξη διεθνώς.

 

Η πλήρης-αυτόματη μηχανή ρύθμισης τούβλου (ZMP) κυρίως ισχύει για στο μία ή δύο φορές βάζοντας φωτιά κλίβανο σηράγγων. Ελέγχεται από την ηλεκτρική ενέργεια και ο υδραυλικός ανελκυστήρας, αυτό έχει τους χαρακτήρες της ενέργειας - αποταμίευση, αποδοτικότητα, εύκολη συντήρηση, χαμηλότερο κόστος και σταθερή λειτουργία. Η πλήρης-αυτόματη μηχανή ρύθμισης τούβλου διαμορφώνεται με την κίνηση του τρίποδου, του πιάτου σφιγκτηρών, του διαχωριστή, του ανυψωτικού στυλοβάτη οδηγών, της ράγας, του υδραυλικού συστήματος και του ηλεκτρικού συστήματος, κ.λπ.

 

Η ροή της δουλειάς της υδραυλικής μηχανής ρύθμισης τούβλου: όταν ο κόπτης ωθεί τα πράσινα τούβλα στο χωρίζοντας πίνακα, η εργασία ενάρξεων διαχωριστών, αυτό οδηγεί το χωρίζοντας τέντωμα πινάκων και χωρίζει τα τούβλα. Όταν το χωρισμό τούβλου τελειώνουν, οι στροφές κυλίνδρων ανελκυστήρων κάτω. Όταν το πιάτο σφιγκτηρών φθάνει στην προετοιμασμένη θέση, το προσάρτημα πιάτων σφιγκτηρών παίρνει τα τούβλα, και έπειτα ανυψώνεται σε ένα προκαθορισμένο ύψος από τον ανυψωτικό κύλινδρο. Αφότου προχωρούν όλοι εκείνοι, ο διαχωριστής ανοίγει τον αεραγωγό και η κινούμενη συσκευή οδηγεί τη μηχανή συσσώρευσης τούβλου στην κορυφή του αυτοκινήτου κλιβάνων, το αυτοκίνητο κλιβάνων περιστρέφεται 90oand κατόπιν οι πτώσεις κυλίνδρων ανελκυστήρων κάτω σε ένα προκαθορισμένο ύψος για τη ρύθμιση των τούβλων, το πιάτο σφιγκτηρών ανοίγουν και βάζουν τα τούβλα στο αυτοκίνητο κλιβάνων, itcompletes συσσωρεύοντας τη διαδικασία αυτόματα. Με την περιοδική λειτουργία το σύνολο που συσσωρεύει την εργασία είναι τελειωμένο, όλες αυτές οι λειτουργίες συγκεντρώνονται ελεγχόμενος αυτόματα. 

 

Επίδειξη προϊόντων

 

Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 0

 

Υπηρεσίες πριν από-πώλησης:

 

(1) πέστε στον πελάτη πώς να χτίσει εγκαταστάσεις τούβλου, τις πλήρεις εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων τριών μερών, το τούβλο διαμορφώνοντας τα μηχανήματα, την ξήρανση και την πυρκαγιά. (Επιβεβαιώστε τον άργιλο, την ηλεκτρική ενέργεια δύναμης, το νερό, τη περιοχή γης, το κεφάλαιο)

(2) καθοδηγήστε τους πελάτες για να επιλέξετε τις καλύτερες και οικονομικές εγκαταστάσεις, ανακτεί την επένδυση μέσα στο λίγος χρόνο.

(3) επιθεώρηση περιοχών

(4) είμαστε αρμόδιοι για την προσφορά, το διάγραμμα ροής, και την προδιαγραφή λεπτομέρειας κάθε μηχανημάτων.

 

Υπηρεσίες -πώλησης:

 

(1) ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να επιθεωρηθεί αυστηρά

(2) σύμφωνα με τις συμφωνίες που ορίζονται στη σύμβαση

 

Υπηρεσίες μεταπώλησης:

 

(1) θα στείλουμε τους τεχνικούς στον οδηγό με τους διόρθωσης και κατάρτισης χειριστές εγκαταστάσεων συσκευών, έως ότου ικανοποιούν πλήρως οι πελάτες.

(2) η εγγύηση για τα μηχανήματα, τα υλικά και ο εξοπλισμός που παρέχονται κάτω από αυτήν την αναφορά ισχύουν για μια περίοδο 12 μηνών μετά από να αναθέσουν ή 16 μήνες μετά από την παράδοση οποιοσδήποτε είναι προηγούμενος. Η εξουσιοδότηση θα καλύψει την ατέλεια κατασκευής στο υλικό και την εργασία αλλά αποκλείει: 1. Καθημερινή φθορά λόγω χρήσης

2.mishandling ή ανάρμοστο operation3. Εισερχόμενη διακύμανση 4 παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Αναλώσιμος και ανταλλακτικά.

(3) ο κανονικός πελάτης επίσκεψης, συσκέπτεται με τον πελάτη ανατροφοδοτεί, πραγματοποιείται με τη διπλής κατεύθυνσης επικοινωνία του πελάτη.

 

FAQ

 

1. ποια είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή των τούβλων;

Απάντηση: άργιλος, λάσπη, gangue, σχιστόλιθος κ.λπ.

 

2. πόση περιοχή γης για την οικοδόμηση νέων εγκαταστάσεων τούβλου;

Απάντηση: χρειάζεται επάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα, η περιοχή γης αφορά με την ικανότητα

 

3. όταν χρειάζεστε την πρόταση και την αναφορά μας, τι πρέπει να αναφέρετε στην έρευνά σας.

Απάντηση: παρακαλώ παρέχετε την καθημερινή ικανότητα, το μέγεθος τούβλου και θέλετε να χτίσετε νέο εγκαταστάσεις τούβλου ή ένα τούβλο κάνοντας το machingery μόνο. έτσι μπορούμε να δώσουμε την πρόταση και την προσφορά αναλόγως.

 

4. ποιοι είναι οι εμπορικοί όροι;

Απάντηση: ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, CNF, FCA, CPT, CIP

 

Επίσκεψη πελατών

 

 Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 1 Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 2Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 3 Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 4 Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 5 

 

 

Εργοστάσιο $ εργαστηρίων

 

Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 6   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 7   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 8   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 9   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 10Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 11   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 12   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 13   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 14   Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 15

Μηχανή συσσώρευσης τούβλου αργίλου κλιβάνων Hoffman, που συσσωρεύει τον εξοπλισμό 3 μέτρα διατομής 16

 

 

 

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

lemon@cnwdmachine.com
+8618639025156
18639025156
86-18639025156
3590904546