Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : lemon

Τηλεφωνικό νούμερο : 18639025156

WhatsApp : +8618639025156

Free call

Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους

Ποσότητα παραγγελίας min : 1pc Συσκευασία λεπτομέρειες : τυποποιημένη συσκευασία για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης : 20-45 ημέρες Όροι πληρωμής : L / CT / T
Δυνατότητα προσφοράς : 30 σύνολο/το μήνα
Τόπος καταγωγής: Zhengzhou, Henan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα) Μάρκα: WANGDA
Πιστοποίηση: ISO9001 CE BIS CQC Αριθμό μοντέλου: ZMP380

Λεπτομερής ενημέρωση

όνομα: μηχανή ρύθμισης τούβλου Επεξεργασία: Γραμμή παραγωγής τούβλου
Αριθμό μοντέλου: Σειρά ZMP Ικανότητας: 22800 Pcs/H
Συχνότητα εργασίας: 60 (S/Time) Βάρος φορτίων: 2.2ton
Θέτοντας ικανότητα: 380 (κομμάτι/χρόνος) Ιδιαίτερα: 0-1.725 (μ)
Εφαρμόσιμος κλίβανος τύπων: Hoffman Kkiln ή 3 μέτρα διατομής του κλιβάνου σηράγγων Πρώτη ύλη τούβλου: Άργιλος, τέφρα μυγών, σχιστόλιθος, Gangue
Υψηλό φως:

automatic stacking machine

,

auto stacking machine

Περιγραφή προϊόντων

 

ZMP 380 υδραυλική μηχανή ρύθμισης τούβλου κίνησης/μηχανή οικοδομικών υλικών

 

 

Η παραγωγή εισάγει

 

ZMP 380 υδραυλική μηχανή ρύθμισης τούβλου Drive/μηχανή οικοδομικών υλικών, η αυτόματη hydralic μηχανή ρύθμισης τούβλου (ZMP300) χρησιμοποιείται κυρίως στο τούβλο του κλιβάνου σηράγγων μιά φορά που συσσωρεύει και βάζοντας φωτιά και συσσωρεύοντας και βάζοντας φωτιά, αυτόματη contral και hydralic ανύψωση τούβλου του hoffman κλιβάνου δύο φορές με τα feartures της energy-efficient, απλής συντήρησης, του χαμηλότερου κόστους, της σταθερής και ομαλής λειτουργίας.

Η αυτόματη hydralic μηχανή ρύθμισης τούβλου διαμορφώνεται με το περπάτημα του αυτοκινήτου, τσοκ, που χωρίζει τη μηχανή, που ανυψώνει το στυλοβάτη οδηγών, τη ράγα, το hydralic σύστημα και το σύστημα electrica, κ.λπ.

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Όνομα

Μηχανή ρύθμισης τούβλου
Επεξεργασία Γραμμή παραγωγής τούβλου
Πρότυπος αριθμός ZMP 380
Ικανότητα 22800 Pcs/H
Συχνότητα εργασίας 40 (S/Time)
Βάρος φορτίων 1 τόνος
Θέτοντας ικανότητα 380 (κομμάτι/χρόνος)
Ιδιαίτερα 0-1.725 (μ)
Τύπος Κοίλος φραγμός που κατασκευάζει τη μηχανή
Αυτόματος Ναι
Δύναμη
Εξαρτάται από την απαραίτητη ικανότητά σας
Διάσταση (L*W*H)
Εξαρτάται από την απαραίτητη ικανότητά σας
Μέθοδος
Υδραυλική πίεση
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Τάση
Προσαρμοσμένος
Εμπορικό σήμα WangDa
Θέση αρχικού ZhengZhou, HeNan, Κίνα
Μέθοδος
Υδραυλική πίεση

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1, αυτόματη μηχανή ρύθμισης τούβλου σειράς ZMP για το hoffman κλίβανο είναι υιοθετημένη διεθνής προηγμένη τεχνολογία με το αποκλειστικό κινούμενο σύστημα τεχνολογίας εργαλείων ροδών και ραφιών εργαλείων και ο συγκεκριμένος προσδιορισμός θέσης διαβάσεων για να εξασφαλίσει το τούβλο μπορεί να κρατήσει στη διαταγή και να μην πέσει. Μπορεί μέγιστο να εξασφαλίσει την κίνηση μηχανών σταθερή και τον προσδιορισμό θέσης ακριβώς.

 

2, μεταφορέας της μηχανής είναι υιοθετημένο made-to-order υψηλής αντοχής βιομηχανικό αργίλιο, ελαφρύ (3 φορές αναπτήρας από το παραδοσιακό υλικό), η μεγάλες ικανότητα και η χρήση βάρους καινοτόμησαν τεχνολογία για να αποφύγουν τον το τούβλο κατά μεταφορά του τούβλου.

 

3, αυξάνοντας τη συσκευή υιοθετούν την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία του βάρους, καμία ανάγκη να εγκατασταθεί το βάρος έκχυσης, έναντι της παραδοσιακής μηχανής, το βάρος της μηχανής σειράς ZMP είναι ελαφρύτερο έτσι ώστε μπορεί να μειώσει το φορτίο δύναμης της μηχανής και να αυξήσει την ασφάλεια λειτουργίας της μηχανής.

 

1 Η αυτόματη μηχανή ρύθμισης τούβλου σειράς ZMP για το hoffman κλίβανο είναι υιοθετημένη διεθνής προηγμένη τεχνολογία με το αποκλειστικό κινούμενο σύστημα τεχνολογίας εργαλείων ροδών και ραφιών εργαλείων και ο συγκεκριμένος προσδιορισμός θέσης διαβάσεων για να εξασφαλίσει το τούβλο μπορεί να κρατήσει στη διαταγή και να μην πέσει. Μπορεί μέγιστο να εξασφαλίσει την κίνηση μηχανών σταθερή και τον προσδιορισμό θέσης ακριβώς.
2 Ο μεταφορέας της μηχανής είναι υιοθετημένο made-to-order υψηλής αντοχής βιομηχανικό αργίλιο, ελαφρύ (3 φορές αναπτήρας από το παραδοσιακό υλικό), η μεγάλες ικανότητα και η χρήση βάρους καινοτόμησαν τεχνολογία για να αποφύγουν το το τούβλο κατά μεταφορά του τούβλου.
3 Αυξάνοντας τη συσκευή υιοθετήστε την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, του βάρους καμία ανάγκη να εγκατασταθεί το βάρος έκχυσης, έναντι της παραδοσιακής μηχανής, το βάρος της μηχανής σειράς ZMP είναι ελαφρύτερο έτσι ώστε μπορεί να μειώσει το φορτίο δύναμης της μηχανής και να αυξήσει την ασφάλεια λειτουργίας της μηχανής.

 

Επίδειξη προϊόντων

Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους 0

Υπηρεσία

Pre-Sales υπηρεσία

* Υποστήριξη έρευνας και διαβούλευσης.

* Εξεταστική υποστήριξη δειγμάτων.

* Δείτε το εργοστάσιό μας.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

* Εκπαιδευτικός πώς να εγκαταστήσει τη μηχανή, που εκπαιδεύει πώς να χρησιμοποιήσει τη μηχανή.

* Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό.

 

Υποσχόμαστε

 

Σαν επαγγελματικό προμηθευτή στην Κίνα για να κατασκευάσει το makingmachine τούβλου αργίλου, είναι η ευχαρίστησή μας να συνεργαστούμε με τον πελάτη από σε όλο τον κόσμο. Εάν έχετε το ουδέν σχόλιο σχετικά με τη μηχανή κατασκευής τούβλου μας,

ή οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση στο τούβλο που κάνει τη γραμμή παραγωγής, παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με, θα αγαπούσαμε να σας βοηθήσουμε.

 

Διάγραμμα ροής

 

Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους 1

 

Σχετικά προϊόντα

 

Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους 2 Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους 3Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους 4 Μηχανή ρύθμισης τούβλου ZMP 380 υδραυλική Drive ενέργεια - αποδοτική εξουσιοδότηση 1 έτους 5

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

lemon@cnwdmachine.com
+8618639025156
18639025156
86-18639025156
3590904546