Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : lemon

Τηλεφωνικό νούμερο : 18639025156

WhatsApp : +8618639025156

Free call

Ποια είναι η σημασία της ροής αερίου όταν ψήνουν τα τούβλα στον κλίβανο;

January 30, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η σημασία της ροής αερίου όταν ψήνουν τα τούβλα στον κλίβανο;

Στην κενή γραμμή παραγωγής μηχανών μολβών, ο τύπος κλιβάνου έχει τον καθαρό τύπο, ένα είδος είναι κλίβανος σηράγγων, ένα είδος είναι περιστροφικός κλίβανος. Ο διαφορετικός τύπος κλιβάνων σημαίνει ότι ο ψήνοντας τρόπος του κλιβάνου τούβλου είναι διαφορετικός, η ροή αερίου στον κλίβανο.

Είναι διαφορετικό. Η ροή του αερίου στον κλίβανο έχει μια μεγάλη επίδραση στο ψήσιμο του τούβλου. Έπειτα, θα πάρουμε τον κλίβανο ροδών για παράδειγμα, για να εξηγήσουμε σε σας την κενή μηχανή τούβλου για να πάρουμε το φορμαρισμένο τούβλο στη ρόδα.

Η σημασία της ροής αερίου κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς κλιβάνων.

Όταν ο κλίβανος τούβλου βάζεται φωτιά, τίθεται στον κλίβανο σε μια ορισμένη μορφή και βάζεται φωτιά από το fireeye. Η επιθυμία καψίματος διαβιβάζεται συνεχώς στο σώμα για να κάνει το σώμα να καψει.

Ολοκληρωμένο προϊόν κεραμιδιών. Η καύση καυσίμων απαιτεί το οξυγόνο, το οποίο παρέχεται από τη ροή αέρα που προθερμαίνεται από τη ζώνη ψύξης. Η θερμότητα που απελευθερώνεται από την καύση πρέπει να περαστεί στο σώμα, και ο καυτός και ο θερμού αερίου είναι το μέσο για το σώμα.

Interface.The τα υψηλής θερμοκρασίας προϊόντα δροσίζονται στην κανονική θερμοκρασία που παίρνει από τον κλίβανο, και η θερμότητα παίρνεται μαζί αεροπορικώς κρύος που ρέει στον κλίβανο, και το υπόλοιπων ξηρού κατάλυμα υγρασίας και προθερμαίνεται συνεχώς ή θερμαίνεται επάνω.

Εξαρτάται από το καυτό ρεύμα καπνού από τη ζώνη ψησίματος. Επομένως, το ψήσιμο του περιστροφικού κλιβάνου εξαρτάται από τη ροή του αερίου.

Συγκεκριμένα, η ροή αερίου έχει τις ακόλουθες τρεις σημαντικές πτυχές:

(1) οι σοβαροί παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή του περιστροφικού κλιβάνου κατά τη διάρκεια της ροής αερίου. Προκειμένου να επιταχυνθεί η ταχύτητα πυρκαγιάς, ενισχύστε την καύση καυσίμων, ενισχύει την προθέρμανση και η διαδικασία ψύξης, το αέριο πρέπει να επιταχυνθεί στον κλίβανο.

Η ταχύτητα της ροής. Με άλλα λόγια, για να καταστήσετε το αστέρι ροδών υψηλό, πρέπει να αυξήσετε τον εξαερισμό.

(2) είναι σημαντικό να καθοριστεί η ομοιομορφία του ψησίματος της πλάκας.

Γενικά, που μέρος του καταλύματος είναι μεγαλύτερο μέσω της ροής, η ταχύτητα αυτού του μέρους της πυρκαγιάς είναι γρήγορη (αλλά μπορεί να χαμηλώσει τη θερμοκρασία και να περιέχει την ταχύτητα της πυρκαγιάς). Προκειμένου να κατασταθεί το κεφάλι πυρκαγιάς ισορροπημένο στο μεγάλο φόρο επιφάνειας όπως η διατομή του κλιβάνου, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι η ροή αέρος διανέμεται ομοιόμορφα στη διατομή του κλιβάνου.

(3) έλεγχος του βαθμού πυρκαγιάς του κλιβάνου.

Όταν η λειτουργία ψησίματος είναι απρόσεκτη, ολόκληρος ο κλίβανος πρέπει να μειώσει τη ροή αέρα και να εγκρίνει τα μέτρα όπως η μείωση της διάταξης απόσβεσης για να αυξήσει την πυρκαγιά. Όταν είναι απαραίτητο να επιταχυθεί η πρόοδος ψησίματος, είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο εξαερισμός και να ωθηθεί η πυρκαγιά για να επιταχύνει. Όταν η πυρκαγιά μέσα στον κλίβανο είναι πάρα πολύ μεγάλη, όταν εσωτερικό να αναταραχθεί καυσίμων είναι πάρα πολύ υψηλό, πρέπει γρήγορα να μειώσει τον εξαερισμό και να ελέγξει την καύση. Όλοι αυτοί δείχνουν ότι η ροή αέρα είναι ένας σοβαρός παράγοντας στον έλεγχο της πυρκαγιάς.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

lemon@cnwdmachine.com
+8618639025156
18639025156
86-18639025156
3590904546